e-Devlet tarife karşılaştırma sistemi erişime açıldı: En uygun tarife kolayca bulunabilecek

Tarife Karşılaştırma Artık e-Devlet Üzerinden Yapılabilir

Vatandaşlar artık cep telefonu ve sabit internet tarifelerini/kampanyalarını BTK tarife karşılaştırma sayfası üzerinden kolaylıkla yapabilecekler. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıklamasına göre, 13 şirketin mobil telefon, sabit internet ve sabit telefon tarifeleri kıyaslanabilecek. Bağlantı hızı, fiyat, taahhüt süresi, cayma bedeli gibi kriterlere göre tek platform üzerinden erişip karşılaştırma yapabilecekler.

e-Devlet Üzerinden Tarife Karşılaştırma İşlemi Nasıl Yapılır?

e-Devlet tarife karşılaştırma sayfası üzerinden mobil telefon, sabit internet ve sabit telefon tarifeleri ve kampanyaları karşılaştırılabiliyor. Tarife karşılaştırma süreci adımlarını şu şekilde sıralayabiliriz:
  1. e-Devlet’e giriş yapın, “BTK Tarife Karşılaştırma” hizmetini arayın
  2. Karşılaştırmak istediğiniz hizmet türünü (mobil & sabit telefon, sabit internet, TV) seçin
  3. İşletmecileri seçin (Belirli işletmeleri seçebilir veya hepsini dahil edebilirsiniz)
  4. Bütçenize uygun fiyat aralığını girin
  5. Ödeme tipini seçin (Faturalı mı, faturasız mı)
  6. Taahhüt süresini belirleyin
  7. Kullanım tercihlerinizi belirtin
  8. Tüm bireysel tarifeleri göster seçeneğini seçin
  9. Numara taşıma ya da servis sağlayıcı değişikliği durumunu seçin
  10. Sorgula butonuna tıklayın

Yeni uygulamanın sektördeki rekabeti artıracağını belirten Uraloğlu, tüketicilerin daha avantajlı kampanyalara kolayca ulaşacağını, böylece işletmecilerin de daha kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunma yönünde teşvik edileceğini belirtti.

Related Posts

Yapay zeka, bu 3 meslekte Z Kuşağının yerini aldı!

Yapay zekâ, özellikle rutin veri girişi, müşteri hizmetleri ve içerik üretimi alanlarında Z Kuşağı’nın öncelikli işlerini sessizce devraldı. Otomatik sistemler, hatasız ve kesintisiz çalışarak bu mesleklerdeki genç çalışanları ikinci plana iterken; hız ve maliyet avantajı sunuyor.

Apple akıllı gözlükler için yeni bir çip geliştiriyor

Özellikle Meta gibi gözlüklerin piyasada yer almasının ardından harekete geçen Apple, sanal gerçeklik gözlüğünün ardından hem arttırılmış gerçeklik destekli hem de daha sade modeller üzerinde çalışacak.

250 bin yıllık sessizlik bozuldu, en son Neandertaller patladığını gördü: ‘Zombi’ yanardağ yüzünden bilim alarma geçti

Bolivya’nın And Dağları’nda bulunan ve 250 bin yıldır hareketsiz olan Uturunco Yanardağı, artan sismik aktiviteler ve gaz emisyonlarıyla yeniden canlanma belirtileri gösteriyor. Bilim insanları, bu gelişmenin La Paz ve Santiago gibi büyük şehirler için potansiyel bir tehdit oluşturabileceği konusunda uyarıyor.

YouTube iki kişilik aboneliği test etmeye başladı

Bazı premium abonelikler iki ya da daha fazla sayıda kişinin tek bir ücret ile aynı hesabı kullanabilmesine odaklanıyor. YouTube da benzer bir aboneliği test etmeye başladı.

Steam kullanıcılarının tercihi netleşiyor: Windows 11 yine yükseldi!

Steam’in aylık Yazılım ve Donanım raporunun Nisan sürümü yayınlandı. Rapora göre Windows 11, oyuncular arasında çok daha iyi bir performans gösteriyor. Peki ya donanım tarafında durum nasıl? Gelin birlikte bakalım…

Türkiye’nin nükleer denizaltı hedefi resmen doğrulandı

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Warships International Fleet Review dergisine verdiği özel röportajda Türkiye’nin milli denizaltı projeleri kapsamında birden fazla platform üretmeyi ve bu alanda ihracat yapmayı …